przez MisBully » Cz sie 30, 12 17:59 pm
Nie wiem, kto z tutaj piszących mówi z sensem a kto nie. Właśnie się zalogowałam ale najpewniej nigdy już tu nie wejdę bo wy ludzie jecie się jak psy. Jak wy żyjecie ze swoimi psami? Chciałam się czegoś dowiedzieć a tutaj zgraja dzieciaków kłóci się, który pies jest lepszy...
Co za Hipokryzja Tosca zwracasz komuś uwagę o słownictwo a następnie piszesz:
"Temat jest o American Bully , po cholerę wrzucasz filmik z buldogiem !? skoro to nie ma nic wspólnego z tematem , jak zaczynasz obrażać ludzi to chociaż poczytaj o co chodzi .......
żałosne ......"
Jest tu Admin?
W Polsce jesteśmy bardzoo daleko bo w europie już od lat Hoduje się takie rasy (tą i inne)
Należy tylko pamiętać i zorientować się, że typy w europie są bardziej "hodliwe" bo mamy inne gusta co do masy-wyglądu psa niż w USA , proszę pamiętajcie o tym.
Tak jest z Buldogami, mastifami , itd itp !
To jest fakt i one pojawią się także w Polsce, na różnych papierach i bez nich... bo tak już jest.
Nikt z was nie miał żadnego doświadczenia z tą rasą prócz osoby, która wstawiła zdjęcia 2 szczeniąt (przypuszczalnie, a co warte pochwały i zaznaczenia osoba ma głowę na karku bo są to psy w luźnym typie a nie zbite klocki BO TAKIE PREFERUJEMY W EUROPIE, zdrowe na tyle ile możliwe to dla charakteru rasy)
To jest super, że mamy w Polsce linie z USA! i już widać, że zdrowe psy (jeśli rozpatrując to pod kątem tego o co tak walczycie..)
W Polsce jesteśmy bardzoo daleko bo w europie już od lat Hoduje się takie rasy (tą i inne)
Należy tylko pamiętać i zorientować się, że typy w europie są bardziej "hodliwe" bo mamy inne gusta co do masy-wyglądu psa niż w USA , proszę pamiętajcie o tym.
Tak jest z Buldogami, mastifami , itd itp !
To jest fakt i one pojawią się także w Polsce, na różnych papierach i bez nich... bo tak już jest.
Powinniśmy być bardziej otwarci na nowe (kraj), a faktem jest, że na szczęście są ludzie, którzy nawet z klocków wyselekcjonują psy zdolne do życia.
Ciekawą sprawą jest też jakoś i charakter trzymania hodowli w innych krajach Europy. Kennele są czyste, duże ludzie dbają o posesje, nikt kto ma dużą hodowle nie trzyma wszystkich psów na małej przestrzeni?! Zachęcam do podróży po za Polskę można wiele podłapać ale proszę pamiętać, że mamy też w PL wiele dobrych przykładów.
Pozdrawiam
czas poświęcony na te kłótnie poświęcajcie swoim psom...