Bulterier SerwisBulterier Forum Polskie Forum Miłośników Rasy Bulterier

Warunek hodowlany/adopcja szczeniaka

dział dla pytających przed zakupem bula :)

Postprzez MiMi » Pt lut 29, 08 11:55 am

kontaktuj sie bezposrednio z hodowcami, kazdy warunek moze wygladac inaczej. najprosciej mowiac- cena jest duzo duzo nizsza wzamian za jakies zobowiazania, ktory wcale nie muszą byc męczące ( ale mogą) :wink:
jeden chce abys jezdzila z psem na wystawy, inny abys mu oddawala na dzien czy dwa - na wystawe. wszystko zalezy od tego jak sie umowicie.

MiMi

Postprzez Marta » Pt lut 29, 08 12:02 pm

no właśnie już przeczytałm o tym co nieco :) ale chyba jak na dzień dzisiejszy dam sobie spokój z szukaniem pieska tak gdzieś moze na 4-5 miesięcy i poświęce się remontowi :). Ale chyba coś takiego jak ten warunek by mi odpowiadał najbardziej jeśli bym się dogadała z jakimś hodowcą z kórym da się dogadać :) a jeszcze mam pytanie zazwyczaj to w jakim wieku się takiego pieska daje na taki warune bo bądź co bądź ale chcialabym pieska raczej jak najmniejszego bo nie odpuszcze sobie tych obsikanych dywanów i pogryzionych mebli :) no i tych maleńkich 4-ech łapek biegających po mieszkaniu :)

Marta
Pomocny wiedzą: 3

Postprzez MiMi » Pt lut 29, 08 12:06 pm

takze nie ma reguly- oddaje sie 8 tyg, a i kilkuletnie.

ale uspokoje cie- przewaga to pieski w wieku około trzech miesiecy. :wink:
jeszcze ci zdązy zasikać :lol:

ps
zmienilam temat wątku, bedzie łatwiej odnalezc informacje.

MiMi

Postprzez Marta » Pt lut 29, 08 12:22 pm

no to super i dzięki za pomoc :) tak wogole to ja jestem bardzo wybredna i szukam określonego wygladu i oczywiście tylko i wyłącznie pieska ale znając sama siebie to jak zobaczę jakieś zdjęcie szczylka to wymięknę

Marta

Poprzednia strona

Powrót do Pytajnik czyli zielono mi :)