Bulterier SerwisBulterier Forum Polskie Forum Miłośników Rasy Bulterier

Nakarm psa ze schroniska jednym kliknięciem!

czyli żalimy sie i bluzgamy na świat

Nakarm psa ze schroniska jednym kliknięciem!

Postprzez Szajba » Śr gru 01, 10 23:16 pm

Witam, nie wiedziałam, gdzie umieścić link. Wahałam się między żalami a cllubingiem, ale ostatecznie zdecydowałam, że tutaj. Mimo iż na liście nie ma bullków, to i tak zachęcam to brania udziału w akcji! Akcja Nakarm Psa z Szerlokiem, jest akcja wyjątkową. Każdy z Nas chce pomagać psom ze schroniska, ale nie jesteśmy niestety milionerami i nie zawsze mamy pieniądze na pomoc zwierzętom w potrzebie.
Akcja Nakarm Psa z Szerlokiem jest inna. Nie potrzebne są pieniądze, ale komputer i otwarte serce. Wystarczy, że wejdziecie na stronę akcji, wybierzecie psa, któremu chcielibyście podarować worek karmy na święta i klikacie lewym przyciskiem myszki. To takie proste, zajmuje zaledwie kilka sekund, a zmienić może tak wiele.
Zachęcam Was serdecznie do klikania! Kliknąć można raz dziennie, ale można klikać codziennie do zakończenia akcji! Niech każdy z tych psiaków dostanie karmę :D Im więcej osób klika, tym większa szansa, że psiak zostanie nakarmiony.

Wszelkie szczegóły i sama akcja na stronie: http://szerlok.pl/nakarm_psa/

Fajnie jest pomagać :D
Avec L'Amour KIA Sunflower Power

Szajba
Pomocny wiedzą: 3
Pomocny wiedzą: 3

Re: Nakarm psa ze schroniska jednym kliknięciem!

Postprzez OLKAiDEXTER » Cz gru 02, 10 22:35 pm

Klikamy, klikamy już dawno... ja też mam linka na którego zachęcam do klikania. www.pustamiska.pl
' Once a Bullterrier, always a Bullterrier !! '

'Dobry bądź dla zwierząt
One też kochać ciebie chcą'

Dexterek :*
OLKAiDEXTER
Bulomaniak 3
Bulomaniak 3

Powrót do Gorzkie żale...