Bulterier SerwisBulterier Forum Polskie Forum Miłośników Rasy Bulterier

Spartan

Galeryjka naszych pociech:)

Spartan

Postprzez JJ » Wt kwi 07, 09 15:03 pm

Witam,
jestem tu nowa i dopiero dzis zauwazylam post odnosnie Spartana. Ja rowniez jestem troche zdziwiona sytuacja, bo 29.3 bylam u p. Marty ogladac Spartana i zakladam ze to do mnie do Warszawy mial jechac, wg wczesniejszych ustalen. Kontaktowalam sie jeszcze z p. Marta na poczatku kwietnia i wszystko wydawalo sie OK. potem telefon zamilkl, email tez. Przy czym podczas wizyty u p. Marty zrobila ona na mnie bardzo pozytywne wrazenie, pies jest w bardzo dobrej kondycji, fizycznej i psychicznej (nie jestem jakims super znawca ale wiem kiedy pies jest szczesliwy).
Przedwczoraj udalo mi sie dodzwonic do p. Marty i powiedziala ze postanowila zrezygnowac ze sprzedazy Spartana poniewaz jest z nim bardzo zzyta i w miedzyczasie udalo sie znalez prace jej chlopakowi wiec maja nadzieje go zostawic.
Nie wiem jaka jest historia p. Marty i jej wczesniejszych psow dlatego moge jedynie powiedziec to co sama widzialam w ubieglym tygodniu. Pies byl w bardzo dobrej formie i nie bylo zadnych sladow ani znakow stresu czy dziwnych przezyc. Nadal dziwi mnie zachowanie p. Marty bo nawet jesli zdecydowala sie go zatrzymac czy oddac komus innemu to przeciez mozna o tym poinformowac, ja nie jestem potworem i zrozumiem. Choc mnie sie to nigdy nie przytrafilo to przypuszczam ze jakakolwiek sytuacja ktora zmusza do pozbycia sie kochanego psa jest niesamowicie stresujaca. Jezeli natomiast udaje sie w koncu go zatrzymac przy sobie to nalezy sie z tego cieszyc i nie ma zadnego powodu zeby to zatajac czy byc poza zasiegiem. A w obecnej sytuacji tworza sie domysly i sprawa wydaje sie bardzo podejrzana. Pozostaje mi miec nadzieje ze Spartan jest szczesliwy u p. Marty... Powstrzymuje sie resztkami sil zeby to sprawdzic 'naocznie'

JJ
Bulomaniak
Bulomaniak

Poprzednia strona

Powrót do FotoAlbum