Zacznę od emerytki Sonii w tym roku obchodzi 12 urodzinki , znalazłam ja jak miała około roku wychudzoną pobitą z połamanym ogonkiem , na początku były z nią problemy , agresja do dzieci i ludzi śmierdzących alkoholem , na szczęście udało się ja tego oduczyć choć jędza z niej niesamowita i nadal zdarza się jej podszczypywać dzieciaki które przychodzą do nas w odwiedziny
Jamnica jak to jamnik
Druga w kolejności emerytka to 9 letnia świnka morska Pigusia
Żółw Filutek pieszczotliwie nazywany Fiucio , nie wiadomo ile ma lat został wykopany przez moją mamę w ogródku
Koty moje
Mundziu to totalne przeciwieństwo siostry , walka o załatwianie do kuwety trwała 3 miesiące czyli kot miał 6 jak nauczył się do czego ona służy , wcześniej ulubionymi miejscami było łóżko ( szczególnie jak właśnie została zmieniona pościel) reklamówki , pudła , szafa tak tak z ubraniami
Kocur pomimo swoich imponujących rozmiarów jest strasznym tchórzem w dzień na pole nie wychodzi jak już to siedzi w cieniu a słońca unika jak wampir
Mieszka z nami jeszcze chomik , teraz już wiem dlaczego sklepy zoologiczne maja takie szyby , szlam z chłopakiem przez centrum handlowe i on tak ślicznie się na mnie patrzył