w Poznaniu Lufa mi kupuje, mrozi i przywozi, albo jak ja jadę do Pozen to wtedy też.
ale Słoninie ono nie leży
_________________ pozdrawiam, margolcia
my mielismy od janusza i bylismy bardzo zadowoleni - zarowno z ceny jak i jakosci, ale to bylo... prawie TRZY LATA temu, jak coco byla mala, jak ten czas leci
Kupowalismy wtedy hurtem ogony z nutrii, a takze mielone od razu z koscia, co jest rewelacyjne np dla barfowych szczeniakow przy ząbkowaniu
mozliwe, ze jakosc sie pogorszyla, ale wtedy pamietam bylo super, szczeniak wygladal na tym, rozwijal sie i czul sie swietnie.
Moniq, akurat teraz już nie mam, bo Słoniu wyjadł.
extra też było końsko - wołowe - Słoń mówiła że mniam! ale też nie mam.
_________________ pozdrawiam, margolcia
Koninę czasami można kupić,ale szkoda by mi było tak dobre mięso psu dawac Zastanawiam się czy na jakichś podmiejskich targach nutrii by nie można kupić i ubić,ale ... chyba za dużo z tym roboty.Bo ja skóry z kłakami bym sama nie zdjęła
A prądem je lub walisz w łeb młotem i cacy, później tylko wybebeszyć i zedrzeć skórę Żartuję,ale do zabicia nutrii chyba byłabym zdolna gdyby nie gryzła za bardzo i wiedziałabym ,że A. będzie się zachwycał smakiem jej mięsa
Ja jestem ciapowata jak mój pies... Jakiś tam potencjał może we mnie i drzemie.Ale przyznam się ,że gdy miałam ochotę zrobić "kawał" pewnej dziewczynie co panicznie boi się żab...nałapałam ich chyba z 1,5kg w lesie ,ubiłam , oczyściłam , "rajstopki" z udek zdjęłam ,kosteczki wytrybowałam i sałatka była pyszna. Dziewczynie bardzo smakowała sałatka z "kurczakiem" i nawet nie wymiotowała jak jej powiedziałam co jadła