Temat postu: Solid Wysłany: Nie Paź 11, 09 15:56 pm
No więc tak..
Dlaczego jest tak mało tzw. solidów. Uważam, że to są najpiękniejsze psy
Wiem, że później w potomstwie nie byłoby białych szczeniaków i że ponoć mają słaby kościec? hm.. a może ta maść wuszczupla tak naprawdę i wyglądają jakby delikatnie
Przejrzałam sporo polskich hodowli no i nigdzie jakoś do tej pory nie ujrzałam solidów. Ponoć Czechy lubują w solidach, więc jakie znacie hodowle, w których są właśnie solidy ;>
marzy mi się solid płowy z poczerniałą mordka i białymi skarpetkami
albo solid jasny pręgus.. niestety zdjęć nie znalazłam nigdzie.. ale myślę, że byłby równie piękny
co prawda, narazie nie spieszy mi się z zakupem ale już szukam w hodowlach gdzie najprawdopodobniej mogłabym zakupić szczeniaczka solida
ooo HediRose wygląda na to, że będziemy razem poszukiwac naszego wymarzonego solidowego bulla
Tylko w przeciwieństwie do Ciebie moja piękność powinna być czarna ;-x. No chyba, że zakocham się w jakimś tri kolorze, który będzie Demonę przypominał ;-x..
Życzę Ci, a w sumie nam powodzenia w poszukiwaniach , pozdrawiam
!
p.s. Jaga ten szczyl z Twojej hodowli ;-x? Prześliczny
A czemu z góry zakładasz,że nie będzie po solidzie ani niejednanego białego potomka, jest prawdą,że są minimalne szanse ,ale są
Zależy do genetyki
Prawdą jest,że solidy,nie są takie popularnie jak za granicą,jednak gdzieś o oko mi się przytknęła hodowla z takim szczeniorem.
Życzę powodzenia
śliczny szczeniak. będę szukać uparcie póki nie trafię na takiego solida..
a jak ładnie zbudowany
sziiisza
też ci życzę powodzenia w poszukiwaniu solida
ja mam blisko do czech ale ciężko mi znaleźć na necie hodowle
może zna ktoś jakieś??
i jak to jest w ogóle z zakupem psa za granicą?
tzn. czy później na wystawach inaczej patrzą na psa z zagranicy (jeszcze nigdy nie byłam na wystawach, więc nie wiem jak to jest ) ?
jak to dogadać się w ogóle haha no i np metryki są w innym języku wtedy czy jak? no powiedzcie mi ogólnie jak to jest
Bulterierka solid blokuje biel nie ma szans na białego szczeniaka po solidku
_________________ Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji.
co do zakupu, to ja też nie zamierzam kupować szczyla w tym roku ;-P najpierw wrócę do domu, później kupię malucha . A co do wyjazdu to będzie to tylko zapoznanie się z hodowlą, z warunkami itp. i oczywiście, jeśli będziesz miała ochotę i czas to zawsze można się dogadać . Im więcej osób, tym będzie ciekawiej
Jaga! jaki słodziaczek reszta też słodkie
a właśnie byłaby u Ciebie szansa jeszcze na takie solidki?? ;>
tzn. czy hodujesz "kolor na kolor" ?
MoKu ślicznego masz solidka ;>
a widział ktokolwiek solida pręgusa tylko że nie w ciemnym odcieniu tylko jasnym tak jak ta maść co ma szczeniak poniżej..
i jakby ktoś mógł niech wrzuci tu zdjęcie
bo bardzo mnie ciekawi jak właśnie taki solid wygląda
_________________ .póki żyję mogę wszystko,
wszystko jest możliwe.
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2Następny
Strona 1 z 2