Temat postu: WP filmiki i zdjęcia treningowe Wysłany: Nie Gru 09, 07 16:56 pm
Jako że mamy już szeleczki i w miarę dopisała pogoda ( czytaj nie lało i nie było poniżej zera ) zrobiłam z Lugerem parę długości ogrodu.
Cieszy mnie, że nie interesują go już opony jako element do zabawy i noszenia w pysku jak to się zarzało na początku i że świetnie się nakręca na gryzak
Najpierw z jedną oponką na rozgrzewke a potem dołożyłam drugą.
idzie wam znakomicie obserwuje wasze treningi i jestem pod wrazeniem tylko uwazaj by chlopaka nie przemeczyc moze w przyszlym sezonie zobaczymy sie na zawodach
_________________ POZDRAWIAMY DAISY I BEATA "Prawdą jest, że Pitbulle łapią i trzymają. Ale najczęściej łapią i nie chcą puścić twego serca, nie ręki"
i dzisiejszy trening Luger zakończył bieganiem20 min. non stop za piłką z jednego końca ogrodu na drugi. Teraz czas na mój trening... żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce
_________________ pozdrawiam, margolcia
jaki tam Strong Man daleko mu do prawdziwych ciężarów.
wczoraj mu dołożyliśmy pień z drzewa na te 3 opony i już nie śmigał filmik mam tylko z komórki ( jak się uda to wstawie wieczór ) ale widac jak kombinuje żeby to uciągnąć. Za to ja muszę starsznie kombinować z motywacją u niego...bardzo szybko się zniechęca no i chłop mnie nie wspiera bo mówi, że idioty z siebie robił nie będzie
Wydawałoby się, że pies po intensywnym treningu fizycznym rypnie się spać...no way ja zasiadam w fotelu a on idzie zamknąć drzwi, serwuje ukłon i czeka na ćwiczenia i nagrody
po prawie półrocznej przerwie spowodoanej kontuzja najpierw Lugera a potem moją, wrociliśmy do treningów okazało się,że szelki przy małe są ale jak potrenujemy to pewnie schudnie i będą w sam raz
I od razu 4 oponki...opoooornie to szło ale w końcu ruszył
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony 1, 2, 3, 4Następny
Strona 1 z 4