| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Jaga Skarbnica Wiedzy

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
multicryl Swojak

|
| Temat postu: |
Wysłany: Czw Paź 15, 09 18:03 pm
|
|
|
Pamiętam jak psiorek zjadł plastyk od kinder joja - przeżyliśmy podobny koszmar,tylko dość szybko go zdiagnozowali ( zeżarł na moich oczach i miałam drugi na wzór jak szukali laparoskopem).Wtedy po wszystkim wet mi powiedział że jak coś zeżre na moich oczach to podać mu wodę utlenioną do picia lub wodę z solą-tylko bardzo ostrożnie żeby do płuc nie nalać(najlepiej strzykawką powolutku).No i stało się jakiś czas później porwał ze stołu pączka w torebce foliowej-jak go napoiłam solanką -wszystko wyrzygał !!!!
ale na widok strzykawki do dzisiaj ucieka. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sziiisza Średniak

|
Wysłany: Czw Paź 15, 09 18:28 pm
|
|
|
nie dziwię mu się, że wyrzygał
dobrze, że z moim maluchem nie miałam takich problemów..  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
BigPunisher Średniak

|
Wysłany: Sob Paź 17, 09 10:15 am
|
|
|
smierdzace mieso w pierwszej fazie rozkladu jest trawione przez krutkie jelita bulkow z wielka latwoscia i tak samo jest asymilowane, oczywiscie nie moze to byc mieso z przed 10 dni, ale 2-3 dniowe... Rotor dopiero zaczyna smakowac kupy, ale nie psow ani nie lodzkich, tylko krowich i konskich, jak narazie sprawa jest pod kontrola, bo wystarczy ze powiem ze nie ma brac gowna i nie bierze... zobaczymy jak to bedzie dalej... _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sziiisza Średniak

|
Wysłany: Sob Paź 17, 09 10:20 am
|
|
|
hehe, to dobrze, że zostawia, jak mu mówisz Moja koleżanka nie ma takiego szczęścia, zostawi wszystko - prócz kupy.. Zobaczę, jaką metode wybierze i napiszę Wam, czy na małego BC zadziałała
Pozdrawiam i dziękuję ;-x |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kaha_o Świeżak

|
Wysłany: Sro Gru 02, 09 11:39 am
|
|
|
| orjentujecie sie gdzie można kupić Forbid |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta & zuzel Świeżak

|
| Temat postu: śmierdzący problem |
Wysłany: Pon Lut 08, 10 19:33 pm
|
|
|
A co zrobić z bullem, który ma niewydolność nerek, jest na karmie Trovet RID i właśnie oszalał na puncie odchodów kumpli z podwórka i swoich?? Co mu włączyć do diety, żeby nie pogorszyło stanu nerek? Sprobować z nieświeżym mięskiem? bo włączenie środków chemicznych raczej odpada! jak najłatwiej odbudować florę bakteryjną? Pozdrawiam! _________________ Marta & Żużel |
|
| Powrót do góry |
|
 |
JonSnow Skarbnica Wiedzy

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|