Bulterier Forum
Bulterier Forum
FAQSzukajUżytkownicyGrupy Rejestracja ProfilZaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj
Waga i wzrost
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Bulterier Forum -> Suche karmy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
MiMi
Gość

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Sro Lut 13, 08 23:37 pm
niewierny tomasz bede- nie uwierze Cool
Powrót do góry
Edyta Nowacka
Skarbnica Wiedzy
Skarbnica Wiedzy

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Czw Lut 14, 08 0:02 am
ja tez nie moglam uwierzyc z opowiesci, nawet ze zdjec mialam problem, ale na zywo uwierzylam. oj tak Rolling Eyes

Pani była zachwycona agnieszkiem, jej waga, miesniem i tym że się rusza i skacze. Nie mogla sie nadziwic
prowadzilam z Pania pogadanki na temat otylosci, sportu i karm dietetycznych. problem z ta suka jest taki ze ona sie prawie w ogole nie rusza i to autentycznie w ogole- nie bawi sie, lezy i spi tylko a zre za trzech. Pani ja zas rozpieszcza i daje jej same tluste smacznosci kilka razy dziennie Cool
Ot i klocek gotowy Confused

Powrót do góry Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
emara
Super Pomocnik
Super Pomocnik

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Czw Lut 14, 08 1:29 am
Szkoda suki Confused Przecież to kalectwo dla psa taka waga Confused Człowiek pewnych rzeczy nie widzi, karmi, karmi, karmi, a potem ciężko zwierza odchudzić. Ja o mało co w ten sposób nie zapasłam moich kotów na śmierć Mad . No ale w końcu przejrzałam na oczy, no i teraz się odchudzamy i wiem, że dla nich to wcale nie jest śmieszne, że dostają suche kulki light i chude mięso w ilościach jak trzeba, a nie ile się chce Rolling Eyes Cóż, codziennie słyszę wyrzuty i oglądam grymasy na twarzach Rolling Eyes , ale jestem twarda i już więcej ślepa nie będę Cool

Kocham Cię mój Haszulku [']['][']

Powrót do góry Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
MiMi
Gość

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Czw Lut 14, 08 1:32 am
ja tak coco spaslam, ze hej. a jak patrze na stare foty to sie za łeb łapię/. Embarassed Laughing
Powrót do góry
Beata
Pomocnik
Pomocnik

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Czw Lut 14, 08 7:34 am
MiMi napisał:
o matyldo! Laughing 35 kg? LOL tyle to nawet moja pyzai chyba w ciazy nie miala z 10 szczyli haha

ale ona jest duza czy gruba, bo to roznica Wink

i duża................. i gruba Embarassed

Edyta Nowacka
Skarbnica Wiedzy
Skarbnica Wiedzy

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Czw Lut 14, 08 8:21 am
no troszkę sportu by sie jej przydało Cool Cool Cool źle nie wygląda tylko rzeźby jej brakuje i by była taaaka lala Very Happy

Powrót do góry Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
Beata
Pomocnik
Pomocnik

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Czw Lut 14, 08 9:07 am
Edyta Nowacka napisał:
no troszkę sportu by sie jej przydało Cool Cool Cool źle nie wygląda tylko rzeźby jej brakuje i by była taaaka lala Very Happy

na trochę sportu potrzeba ................ trochę więcej czasu...............
więc czekamy na wiosne........... bo po ciemku po wsi............trudno mi sobie wyobrazić Rolling Eyes
JonSnow
Skarbnica Wiedzy
Skarbnica Wiedzy

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Czw Lut 14, 08 10:59 am
IMHO: CP czy wP można ćwiczyć również na własnym kawałku podwórka/ogrodu. Może nie jest to tak przyjemne jak na zewnątrz w lesie, ale da się, nawet po ciemku. Very Happy

psi behawiorysta http://www.dobrypies.eu
Maciek-Goblin
Pomocnik
Pomocnik

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Sob Lut 16, 08 9:05 am
wracając do żywienia to my wszystkie nasze psy karmimy wysokogatunkowa suchą karmą i ci którzy widzieli nasze psy wiedzą że napewno nie wyglądają chudo czy żle.Gdybym miał gotować cokolwiek dla 6 psów to chyba nic innego bym nie robił,a tak karmienie zajmuje mi 2x po15 min Smile a co do masy to podchodze do tego z przymrużeniem oka mam 2 spore samce i wiem ile ważą Wink

Patrycja
Gość

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Nie Kwi 27, 08 0:14 am
U nas wyglada to tak .. ze Tyson je tylko sucha karme. Jak dostanie co innego to odrazu ma rozwolnienie ...
Tyson ma 8 miesiecy i wazy 25 kg
Powrót do góry
alpurczino
Gość

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Czw Sty 07, 10 10:25 am
Nasz Tito na początku wsuwał suchą a później zaczęły sie problemy kupowaliśmy mu po kolei purine dla psów o atletycznej budowie, eukanubę, accanę, royala ale od weterynarza, efekt taki ze zamiast jeść 500 g jadł dziennie 150- więc zaczeły sie domieszki suchej z pasztetem,sosem,szyneczką itp ale pomimo ze jest takim niejadkiem chyba źle nie waży
w wieku 7 miesięcy
ważył 27 kg
wysokość w kłębie 50 cm

ale myślimy na przejściem na BARF, bo to kombinowanie jest bardziej pracochłonne niż przygotowanie surowizny
Powrót do góry
alpurczino
Gość

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Pią Sty 29, 10 11:05 am
sorki w wieku 7 miesięcy ważył 25 kilo,
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Bulterier Forum -> Suche karmy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2