Temat faktycznie jest o repach , nie o kandydatach. Dlatego uważam , ze pisanie o psach które raz lub dwa pokryły jest lużno związane z tematem.
ten pies jest reproduktorem, kryje w polsce i kryl w anglii.
co czyni go związanym z tematem glownym. nie ma sensu rozdzielac tego na dwa topiki pokrewne. pisanie o tym bylo nawiązaniem do pytania magdaleny o kontynuację tematu.
Cytat:
Pisanie w tym kontekście o Lordzie jest tak samo nie na temat jak pisanie moje o smietniku i dupie maryn
niezupełnie. dupa maryni nie zostanie nigdy najlepszym reproduktorem, ani nawet potencjalnym kandydatem na niego. w tym szkopuł.
Temat faktycznie jest o repach , nie o kandydatach. Dlatego uważam , ze pisanie o psach które raz lub dwa pokryły jest lużno związane z tematem.
ten pies jest reproduktorem, kryje w polsce i kryl w anglii.
co czyni go związanym z tematem glownym. nie ma sensu rozdzielac tego na dwa topiki pokrewne. pisanie o tym bylo nawiązaniem do pytania magdaleny o kontynuację tematu.
Takie mimi jest Twoje zdanie i masz do tego prawo.
Ja myślę inaczej Lord jest psem fajnym, szczególnym i dwa miliony jeszcze przymiotników sympatycy zapewne by mogli wymienić
Tylko pisanie o nim w dziale wybitnych repów dzisiaj jest na wyrost.
Poczekajmy. Ja zycze mu i na tym polu sukcesów.
MiMi napisał:
.
Cytat:
Pisanie w tym kontekście o Lordzie jest tak samo nie na temat jak pisanie moje o smietniku i dupie maryn
niezupełnie. dupa maryni nie zostanie nigdy najlepszym reproduktorem, ani nawet potencjalnym kandydatem na niego. w tym szkopuł.
Widzisz mimi jak to jest wspaniale jak wszyscy moga inaczej spojrzeć na zagadnienie. Ty nie widzisz związku, a ja widzę.
Bo ja uważam, że dupa maryni może kiedyś nabyc sobie fajnego psa, albo dostac od kolezanki, pojeździć na wystawy zrobic reklamę, pokryc wiele suk w Polsce z których będzie materiał porównawczy
i wskazać na te udane szczenięta jako na swój sukces hodowlany. Nie śmieszne. Też luzno związane z tematem ale możliwe.
I się wiąże
Albo o dupę psiej maryni, ociera się teraz, albo otrze się kiedyś tez ciekawy rep. więc z tematem można związać
A może dupa psiej maryni kiedyś pierwsza zobaczy przyszłego repa wszechczasów.
Dlatego już dzisiaj też powinniśmy o dupie maryni pisać
Kasia sorki ostatni raz o dupie maryni było
_________________ Tańczący z bullami
Post ten wyraża opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Lord jest inny niż pozostałe psy na naszych (i nie tylko) ringach i na pewno zwraca na siebie uwagę. Jednak ja bardziej wolę bardziej bull niż teriery
Jak to mówi stare indiańskie przysłowie: Nie to jest ładne co jest ładne, tylko to co się komuś podoba
Otóż to! Ja też bardziej wolę bull niż teriery. Wydaje mi się, że dzisiejsze bulki są odrobinę przerośnięte. Czy ktoś z forum pamięta Curraneye Fortunatusa? Ciągle jest on dla mnie samą istotą "bulowatosci".
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa) Idź do strony Poprzedni1, 2, 3, 4, 5
Strona 5 z 5