Bulterier Forum
Bulterier Forum
FAQSzukajUżytkownicyGrupy Rejestracja ProfilZaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj
Czy barf nudzi się psom?
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Bulterier Forum -> BARF ogólnie- pytania i odpowiedzi
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Jaga
Skarbnica Wiedzy
Skarbnica Wiedzy

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Pon Lis 17, 08 14:49 pm
Ola napisał:
Czyli miała Pani na myśli gryzaki z wołowej skóry
Czy tutaj też kwestia zadławienia czy coś innego tajemnicznego tkwi w gryzakach tak z resztą uwielbianych przez moją Parówkę! Wink

Może być tajemnicze zadławienie Rolling Eyes ja bym tego nie dawała Idea

Prawd jest tyle ile doop - każdy ma swoją!
Powrót do góry Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Ola
Pomocnik
Pomocnik

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Pon Lis 17, 08 15:02 pm
Pozwolę sobię zadac nietaktowne pytanie - Czy Pani psy jedzą coś poza granulowaną karmą?
Ja jestem panikarą, ale Pani to ma chyba zadławienio-fobię.
Wieprzowinę jakoś jestem jeszcze w stanie zrozumiec, bo tlusta, bo wirus... Ale nie odbiorę psu przyjemności pogryzienia sobie kostki czy suszonego żwacza! Przecież to jeszcze szczeniak, wymienia właśnie zęby, albo bedzie gryzła gryzaki albo nas i mieszkanie! Wybór jasny! Wink
A dla jasności - kostki są kupowane duże, a później z biegiem żucia rozwijają się, stają się mniejsze, bardziej miękkie i naprawdę ciężko się tym zadławic Smile
Powrót do góry Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Jaga
Skarbnica Wiedzy
Skarbnica Wiedzy

Odpowiedz z cytatem
Temat postu:
PostWysłany: Pon Lis 17, 08 19:45 pm
Ola napisał:
1/ Pozwolę sobię zadac nietaktowne pytanie - Czy Pani psy jedzą coś poza granulowaną karmą?
2/ Ja jestem panikarą, ale Pani to ma chyba zadławienio-fobię.
3/ Ale nie odbiorę psu przyjemności pogryzienia sobie kostki czy suszonego żwacza! Przecież to jeszcze szczeniak, wymienia właśnie zęby, albo bedzie gryzła gryzaki albo nas i mieszkanie! Wybór jasny! Wink
4/ A dla jasności - kostki są kupowane duże, a później z biegiem żucia rozwijają się, stają się mniejsze, bardziej miękkie i naprawdę ciężko się tym zadławic Smile

1/ Pisałam już o tym czym karmię swoje psy, ale powtórzę - eukanuba + wołowina + kurczak + ser biały + zielsko + żarełko gotowane - mają urozmaicone menu Idea
2/ Ja nie mam fobii tylko różne wieści dochodzą do mnie Cool
3/ Gryzaki tak thumleft a rozciapciane kostki i żwacze zdecydowanie nie Thumb down
4/ Można się bardzo przykro ździwić Confused

Prawd jest tyle ile doop - każdy ma swoją!
Powrót do góry Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Bulterier Forum -> BARF ogólnie- pytania i odpowiedzi Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3
Strona 3 z 3